Ležaj "Maša 1"

Opis

 Već dve decenije najprodavaniji model garnitura “Maša 1″ u prikazanom obliku ima ležaj, fotelju i tabure. Najmanji element je tabure dimnzije 70x80cm, ima prostor za odlaganje ispod sunđera od 12 cm debljine. Tabure je izdignut na drvenim nogica visine 5cm.

Fotelja u ovoj garnituri zauzima prostor od 90x90cm. Fotelja ja za sedenje ima rukonaslone od 15cm debljine i visine od 61cm, kao i tabure izdignuta je na istim nogicama. Ima naslon jastuk sa bodnom od 8cm, koji upotpunjava sedište 80cm duboko i naslanja se na leđa širine 10cm, koja imaju blag nagib radi udobnijeg sedenja.

Najveći element ove garniture je ležaj. Dimenzije ležaja su 230x90cm. Stranice i leđa su identični kao na fotelji prilagođena njegovoj dimenziji. Naslon jastuci  su iste širine ispunjeni seckanim sunđerom i koflinom. Korisni deo ležaja zauzima  200 cm.dužine i 80cm širine što je standard za odraslu osobu. Ispunjen je sa dva sloja sundjera od 32 mikrona gustine,debljine 12cm i 10cm. Na priloženoj slici možete da vidite da ispod sunđera postoji fioka za odlaganje.

Naš ležaj ima mogućnost da se razvuče u dimenziju 200×160. Kada se gornji sloj sunđera prebaci na poklopac, malopre pomenute fioke, oformi se tzv. bračni ležaj, pogodan za povremeno kao i stalno spavanje.

Napomena svi elementi ove garniture u osnovi su napravljeni od punog drveta.

Kontakt podaci


Tel: 021/523-892

Adresa: Železnička 35, Novi Sad

Email: darijahomegmail.com

Darija Home


Naši domovi su naše oaze, koje su nam potrebne da bi mogli da opstanemo. U njima provodimo naše dragoceno vreme, tu gradimo naše porodice kao i nas same.