Ugaona "Milica"

Opis

Ugaona garnitura manjih dimenzija. Zauzima prostor od 230x160cm. Ima stranice od 15cm. širine visina 60cm. Ležeći deo je dužine 200cm. od toga ugao zauzima 60cm., širina sedećeg dela je 80cm. Iza garniture su čvrsta leđa od 10cm. sa blagom kosinom radi udobnijeg sedenja. Na leđa se naslanjaju naslon jastuci sa širinom od 8cm.

Na ugaonom delu koji je 80cm. širine i 160cm. dužine, usečena je stranica. Korisni deo ugaone je 150cm. i na njega su pričvršćena malopre pomenuta ledja. Ispod ugla se nalazi kutija do koje se dolazi podizanjem sedećeg dela sa gasnim makazama.

Ispod troseda od 140cm. nalazi se pomoćni ležaj, koji se poput fioke izvlači prema nama i zatim mehanizmom izdiže i izjednačuje sa sedećom površinom i obrazuje bračni ležaj od 200x150cm.
Garnitura je tapacirana u meblu ispunjena sunđerom od 32 mikrona gustine.
Konstrukcija garniture je rađena od punog drveta.
Garnitura poseduje sve elemente za sedenje i spavanje na malom prostoru, jedna od najfukcionalnijih i najprodavanijih naših modela.

Kontakt podaci


Tel: 021/523-892

Adresa: Železnička 35, Novi Sad

Email: darijahomegmail.com

Darija Home


Naši domovi su naše oaze, koje su nam potrebne da bi mogli da opstanemo. U njima provodimo naše dragoceno vreme, tu gradimo naše porodice kao i nas same.