Dvosed "Milica"

Opis

Model Milica može da se radi u formi fotelje,dvoseda I troseda. Fiksnih modela ili modela na razvlačenje,sve u zavisnosti šta kupcu odgovara.

Dvosed Milica sa fotografije ima spoljnu dimenziju 150cm.×100cm. Stranice zauzimaju 15 cm širinu i visinu od 61cm. Nalaze na drvenim nogicama visine od 5cm.Model je ispunjen žičanim jezgrom., žičano jezgro visokog kvaliteta ispunjeno trakama sunđera (tzv. blindiranje).

Nad drvenom konstrukcijom našeg modela sa nalaza dva sloja identičnog žičanog jezgra. A ispod je postavljena fioka koja se povlači prema napred. Iza jedne maske tj.čela fioke nalaze se dve fioke koje su pretvorene u prostor za odlaganje. Ispod čitave dužine ovog modela nalazi se dodatno ojačanje u obliku “treće noge“ zbog koje imamo dve fioke a služi i potpori za težinu žičanom jezgru i omogućava dugotrajnost.

Fioka koju smo malopre opisivali služi nam za oslonac da ovom dvosedu omogućimo da nam pruži ležaj za spavanje širine 120 cm i dužine 190 cm. Ovaj ležaj je predviđen za spavanje kako povremeno tako i za svakodnevno rešenje.

Dvosed je tapacirana mebl štofom,a konstrukcija garniture je rađena od punog drveta.

Kontakt podaci


Tel: 021/523-892

Adresa: Železnička 35, Novi Sad

Email: darijahome@gmail.com

Darija Home


Naši domovi su naše oaze, koje su nam potrebne da bi mogli da opstanemo. U njima provodimo naše dragoceno vreme, tu gradimo naše porodice kao i nas same.