Ležaj "Milica"

Opis

Već dve decenije najprodavaniji model “Milica” u prikazanom obliku ima ležaj, fotelju i tabure.
Najmanji element je tabure, dimenzija 70x80 cm, sa prostorom za odlaganje ispod sunđera od 12 cm debljine. Tabure je izdignut na drvenim nogicama visine 5 cm.

Fotelja u ovoj garnituri zauzima prostor od 90x90 cm. Poseduje rukonaslone od 15 cm debljine i visinu od 61 cm. Kao i tabure, izdignuta je na istim nogicama. Sadrži i naslon jastuk sa bodnom od 8 cm, koji upotpunjava sedište dubine 80 cm i naslanja se na leđa širine 10 cm, koja imaju blag nagib radi udobnijeg sedenja.

Najveći element ove garniture je ležaj. Dimenzije ležaja su 230x90 cm. Stranice i leđa su identični kao i na fotelji, prilagođeni njegovoj dimenziji. Naslon jastuci su iste širine, ispunjeni seckanim sunđerom i koflinom.

Korisni deo ležaja zauzima prostor od 200 cm dužine i 80 cm širine (standard za odraslu osobu).
Ispunjen je sa dva sloja sunđera od 32 mikrona gustine, debljine 12 i 10 cm. Na priloženoj fotografiji možete uočiti fioku za odlaganje koja se nalazi ispod sunđera.

Ležaj “Milica” ima mogućnost razvlačenja u dimenziju 200x160 cm.
Kada se gornji sloj sunđera prebaci na poklopac prethodno pomenute fioke, oformi se tzv. bračni ležaj, pogodan za povremeno ali i stalno spavanje.


Napomena: Svi elementi ove garniture u osnovi su napravljeni od punog drveta

 

Kontakt podaci


Tel: 021/523-892

Adresa: Železnička 35, Novi Sad

Email: darijahome@gmail.com

Darija Home


Naši domovi su naše oaze, koje su nam potrebne da bi mogli da opstanemo. U njima provodimo naše dragoceno vreme, tu gradimo naše porodice kao i nas same.